Självklart älskar du din hund över allt annat och som fullvärdig familjemedlem förtjänar han eller hon enbart det bästa. Livet ska vara kul att leva och även om din fyrbenta älskling redan är nöjd med sin mat, lek och kelstunder finns det alltid ännu fler saker att göra. I höst är det dags att riktigt skämma bort din pälsbebis och här kan du läsa några tips om hur det kan gå till.

Oavsett om din vovve är liten och sprallig eller stor och kolugn har alla hundar ett flertal gemensamma favoritsaker: godsaker, aktiviteter och sällskap. Genom att nyttja bra erbjudanden som en Vetzoo rabattkod får du råd att ge det där lilla extra, vilket kommer glädja både din hund och dig själv. Slantarna som du sparar genom att ta del av rabatten kan du antingen behålla till nästa beställning eller, vem vet, kanske lägga på något lyxigt till dig själv? Delad glädje är som bekant dubbel glädje!

Lördagsgodis hela veckan

Hundar är riktiga gottegrisar och om du vill skämma bort din vovsing bör du satsa på olika godbitar. En påse älgchips framför Tv:n, leversnittar under promenaden eller lufttorkad anknacke att ligga och gnaga på är alla härliga exempel på hundgodis som kommer uppskattas. Har du en hund med känslig mage eller en viss intolerans? Inga problem! Eftersom alltfler djur drabbas av allergier finns det idag ett stort utbud av godbitar utan exempelvis mjöl, laktos eller andra ämnen som kan irritera. Se också till att den vanliga maten är balanserad och nyttig då hundar precis som människor behöver vitaminer och mineraler för optimal hälsa.

Njutningsfulla spadagar

Ge din hund en riktig spabehandling genom att i lugn och ro borsta dess päls och rengöra tassarna, smörja in kliande partier med en skön kräm och massera in en kylgel efter en ansträngande lek eller promenad. Är din vovve lite nervös av sig kan du lugna sinnena med en doftavgivare med stillande feromoner, vilket också är en god idé under fyrverkerier då många hundar blir stressade. En skön korg att ligga i är extra uppskattat av alla vovvar, gärna med ett gosedjur som sällskap.